Casa deosebita in vecinatatea padurii

Descriere casa vila

Va propunem spre vanzare o casa individuala situata in localitatea Vulcan, strada Hilului, la 27 minute (20 km) de Centrul Civic al Brasovului.

Constructia a fost finalizata in anul 2006 si extinsa in anul 2016, realizata pe structura din beton si zidarie din caramida cu destinatia de locuinta iar suprafata desfasurata a acesteia este de 345 mp.

Casa este dispusa pe: subsol (garaj, camera depozitare, hol, casa scarii si terasa acoperita) + parter (camera de zi, bucatarie, dormitor, birou, 2 bai, casa scarii, veranda si terasa) + mansarda (3 dormitoare, 2 bai, hol si casa scarii) + pod, avand o suprafata utila de 249.

Proprietatea dispune de urmatoarele dotari: centrala termica pe gaz, instalatie de incalzire cu calorifere, semineu, ferestre termopan cu 2-3 foi de sticla si tamplarie PVC, izolatie termica la exterior cu polistiren la exterior si partial lana si porti auto automatizate. Vanzarea casei se face cu bucataria mobilata si utilata (plita inductie, cuptor electric, hota si masina de spalat vase).

Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 1.593 mp (proprietate) cu acces la strada asfaltata si dispune de urmatoarele utilitati: curent monofazic, apa curenta, gaz, canalizare (retea), internet (fibra optica) si cablu TV.

Performanta energetica a cladirii: clasa energetica – A; consum anual specific de energie – 124,40 kWh/m²an; indice de emisii echivalent CO2 – 23,45 kgCO2/ m²an; consumul anual specific de energie din surse regenerabile – 0 kWh/m²an.

Pentru cumparator comisionul este 0% iar proprietatea se poate viziona pe baza unei programari telefonice.ID Oferta: VIP36736

Pret Vanzare: € 240,000 
Numar Camere:5
Zona:
Suprafata utila:249 mp
Reper:
Strazi:Asfaltate
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Individuala
Numar Bai:3
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2006
Suprafata Teren:1593 mp
Front:56 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:30-90 zile
Actualizat la: 27 Octombrie 2020
Numar de afisari: 76

Caracteristici generale

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces internet: Fibra optica,
  • Acoperis: Tigla,
  • Bucatarie: Da, Utilata,
  • Calorifere: Da,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Dotari: Scara interioara, Semineu, Aragaz, Masina vase, WC Serviciu, Hota,
  • Ferestre Casa: Term. PVC,
  • Incalzire Casa: Centrala Termica,