Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa la pret de apartament Cartier Izvor Tarlungeni Brasov

Descriere casa vila

Valea cu Flori Residence 8 - Str. Nucului nr. 123-210 cartier Izvor, Tarlungeni, Brasov - Predare 2023

Cel mai nou proiect al nostru, complexul rezidential privat cu numarul 8, va fi demarat la sfarsitul anului 2021 si va cuprinde 135 de unitati: case individuale cu 3 camere, case individuale cu 4 camere, case tip duplex cu 4 camere, si o cladire cu spatii comerciale. Casele individuale au posibilitate de mansardare, crescand astfel suprafata utila si numarul camerelor pentru aceia dintre voi care au nevoie de mai mult spatiu. Toate tipurile de imobile vin cu teren propriu ingradit.

Imobilele individuale sunt constructie din beton si caramida T30, cu acoperis de tabla marca Bilka, cu termoizolatie cu polistiren de 10 cm la exterior, vata minerala de 5 cm la interior (doar peretii exteriori), vata minerala de 10 cm la tavane si sub acoperis. Casele pot fi personalizate la cerere si vor fi predate cu urmatoarele dotari: incalzire in pardoseala cu centrala termica in condensatie pe gaz, ferestre de tip termopan marca Salamander cu 3 foi de sticla si 5 camere cu feronerie Roto, bai mobilate si utilate, parchet, gresie, faianta, gaz, apa, curent electric, fosa septica individuala.

Imobilele tip duplex sunt constructie din lemn, cu acoperis de tabla marca Bilka, cu termoizolatie cu polistiren de 10 cm la exterior, vata minerala de 20 cm la interior, vata minerala de 20 cm la tavane si sub acoperis. Casele pot fi personalizate la cerere si vor fi predate cu urmatoarele dotari: incalzire cu centrala termica in condensatie pe gaz cu radiatoare plus incalzire electrica zonala in pardoseala pentru confort sporit, ferestre de tip termopan marca Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere cu feronerie Roto, bai mobilate si utilate, parchet, gresie, faianta, gaz, apa, curent electric, fosa septica individuala.

Modelul prezentat este o casa tip duplex cu 4 camere ~ parte: camera de zi + bucatarie + hol, baie, terasa; mansarda: 3 dormitoare, baie, hol ~, cu o suprafata utila de 96.00 mp, terasa de 16.50 mp acoperita, si dispune de un teren de peste 170.00 mp.

Pret: 67.500 euro.

Se accepta credit bancar.

Comision: 0%.

Pentru detalii si vizionari: 0785 025 025 Claudiu Blaj.

 VIP38192ID Oferta: VIP38192

Pret Vanzare: € 67,500 
Numar Camere:4
Zona:Izvor
Suprafata utila:96 mp
Reper:Hanul din Izvor
Strazi:Asfaltate, Pietruite
Numar Dormitoare:3
Tip casa:Ansamblu Rezidential, Duplex
Numar Bai:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2022
Suprafata Teren:175 mp
Acces:Auto, Autobuz
Front:6 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:Primavara 2022
Actualizat la: 2 Decembrie 2021
Numar de afisari: 57

Caracteristici generale

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces Casa: Autobuz, Auto,
  • Acces internet: Fibra optica,
  • Acoperis: Tabla,
  • Bucatarie: Da, Nemobilata, Deschisa,
  • Calorifere: Da,
  • Curte: Gradina,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Dotari: WC Serviciu,