Casa individuala 4 camere Cartier Izvor Tarlungeni Brasov

Descriere casa vila

Valea cu Flori Residence 7 - Str. Nucului nr. 65-122 cartier Izvor, Tarlungeni, Brasov - Predare 2022

Cel mai nou proiect al nostru, complexul rezidential privat cu numarul 7, a fost demarat la inceputul anului 2021 si va cuprinde 75 de unitati: case individuale cu 3 camere, case individuale cu 4 camere, case individuale cu 5 camere, case insiruite cu 4 camere, si o cladire cu spatii comerciale. Casele individuale au posibilitate de mansardare, crescand astfel suprafata utila si numarul camerelor pentru aceia dintre voi care au nevoie de mai mult spatiu. Toate tipurile vin cu teren propriu ingradit.

Imobilele individuale sunt constructie de beton si caramida T30, cu acoperis de tabla marca Bilka, cu termoizolatie cu polistiren de 10 cm la exterior, vata minerala de 5 cm la interior (doar peretii exteriori), vata minerala de 10 cm la tavane si sub acoperis. Casele pot fi personalizate la cerere si vor fi predate cu urmatoarele dotari: panouri fotovoltaice, incalzire cu centrala termica in condensatie pe gaz cu radiatoare si suplimentar incalzire electrica zonala in pardoseala pentru confort sporit, ferestre de tip termopan marca Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere cu feronerie Roto, bai mobilate si utilate, parchet, gresie, faianta, gaz, apa, curent electric.

Imobilele insiruite sunt constructie de lemn, cu acoperis de tabla marca Bilka, cu termoizolatie cu polistiren de 10 cm la exterior, vata minerala de 20 cm la interior, vata minerala de 20 cm la tavane si sub acoperis. Casele pot fi personalizate la cerere si vor fi predate cu urmatoarele dotari: incalzire cu centrala termica in condensatie pe gaz cu radiatoare si suplimentar incalzire electrica zonala in pardoseala pentru confort sporit, ferestre de tip termopan marca Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere cu feronerie Roto, bai mobilate si utilate, mocheta la etaj, parchet, gresie, faianta, gaz, apa, curent electric, fosa septica.

Modelul prezentat este o casa individuala cu 4 camere (camera de zi, bucatarie, hol, 2 bai, 3 dormitoare (dintre care 1 dormitor matrimonial cu baie proprie), cu o suprafata utila de 107.80 mp, ce are o terasa de 15.15 mp acoperita, si dispune de un teren de peste 400.00 mp.

Pret: 95.000 euro

Se accepta credit bancar.

Comision: 0%.

Pentru detalii si vizionari: 0785 025 025 Claudiu Blaj.

 ID intern: VIP36790.ID Oferta: VIP36791

Pret Vanzare: € 95,000 
Numar Camere:4
Zona:Izvor
Suprafata utila:108 mp
Reper:Hanul din Izvor
Strazi:Asfaltate, Pietruite
Numar Dormitoare:3
Tip casa:Ansamblu Rezidential, Individuala
Numar Bai:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2021
Suprafata Teren:417 mp
Acces:Auto, Autobuz
Front:15 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:Primavara 2022
Actualizat la: 8 Iunie 2021
Numar de afisari: 608

Caracteristici generale

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces Casa: Autobuz, Auto,
  • Acces internet: Fibra optica,
  • Acoperis: Tabla,
  • Bucatarie: Da, Deschisa, Nemobilata,
  • Calorifere: Da,
  • Curte: Gradina,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Ferestre Casa: Term. PVC,