Vila BEST cu teren generos in Harman

Descriere casa vila

Avem placerea sa iti prezentam spre vanzare o vila eleganta, spatioasa si luminoasa, construita cu grija si cu cele mai bune materiale, pentru ca tu sa beneficiezi de o constructie sigura, de lunga durata.

Vila se desfasoara exclusiv pe parter, avand o amprenta de 145 mp rezultand o suprafata utila de 120 mp si beneficiaza de 4 camere, din care 3 sunt dormitoare - doua individuale si unul matrimonial (cu dressing si baie proprie), living spatios, doua bai, bucatarie moderna si terasa acoperita cu acces din living. Terenul pe care se afla vila are o suprafata totala de 540 mp, din care 400 mp ii reprezinta terenul liber.

Amplasata la iesirea din cartierul Triaj, inainte de intrarea in localitatea Harman, aceasta se afla la doar 5 minute distanta cu masina pana la Coresi Mall si 10 minute pana in Centrul Civic al Brasovului, fiind zona ideala pentru cei care isi doresc sa se bucure de liniste si aer curat, dar care in acelasi timp au nevoie de acces facil catre oras.

Materialele folosite la constructie includ caramida Porotherm-Wienerberger, tamplarie termopan cu 3 foi de sticla (GEALAN S9000), izolatie exterioara din vata minerala bazaltica, izolatie tavan cu spuma TECNOFOAM, ceramica rectificata si multe altele despre care abia asteptam sa iti povestim cu prima ocazia cand ne vedem. 

Dotarile standard ale vilei includ incalzire prin pardoseala, usa intrare cu toc termic de la Porta, usa acces terasa osciloculisanta, terasa amenajata, precum si loc de parcare in interiorul curtii.

Pentru cumparator comisionul este 0% iar proprietatea se poate viziona pe baza unei programari telefonice.ID Oferta: VIP38395

Pret Vanzare: € 164,900 
Numar Camere:4
Zona:Harman
Suprafata utila:120 mp
Reper:
Numar Dormitoare:3
Tip casa:
Numar Bai:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2022
Suprafata Teren:540 mp
Actualizat la: 17 Ianuarie 2022
Numar de afisari: 72

Caracteristici generale

  • Ferestre Casa: Term. PVC,
  • Incalzire Casa: Centrala Termica,
  • Izolatii termice: Exterior,
  • Pereti: Faianta,
  • Podele: Parchet, Gresie,
  • Structura Casa: Caramida,