Calitate si confort in Cristian

Descriere casa vila

Va propunem spre vanzare o casa individuala situata in localitatea Cristian, strada Nisipului, la 18 minute (12 km) de Piata Sfatului, Brasov.

Constructia a fost finalizata in anul 2015, realizata pe structura din beton si zidarie din caramida cu destinatia de locuinta iar suprafata construita acesteia este de 214 mp.

Casa este dispusa pe un singur nivel fiind compusa din: camera de zi + loc de servit masa, bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare pentru copii, baie si WC serviciu cu acces din hol, camera tehnica si hol, avand o suprafata utila de 141 mp + o terasa acoperica.

Proprietatea dispune de urmatoarele dotari: centrala termica pe gaz, instalatie de incalzire prin pardoseala toata casa cu termostate in fiecare camera si calorifere in bai, ferestre termopan cu 3 foi de sticla si tamplarie PVC, izolatie termica la exterior, porti auto automatizate iar finisajele casei sunt de calitate superioara. Vanzarea casei se face mobilata si utilata conform fotografiilor de prezentare.

Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 1.141 mp (concesiune) cu acces la strada pietruita si dispune de urmatoarele utilitati: curent, apa curenta, gaz si canalizare.

Performanta energetica a cladirii (cladirea certificata / cladirea de referinta): clasa energetica – B/C; consum anual specific de energie – 186,10/284,90 kWh/m²an; indice de emisii echivalent CO2 – 37/58 kgCO2/ m²an; consumul anual specific de energie din surse regenerabile – 0 kWh/m²an.

Pentru cumparator comisionul este 0% iar proprietatea se poate viziona pe baza unei programari telefonice.ID Oferta: VIP37250

Pret Vanzare: € 330,000 
Numar Camere:4
Zona:Cristian
Suprafata utila:141 mp
Reper:
Strazi:Asfaltate, Pietruite
Numar Dormitoare:3
Tip casa:Individuala
Numar Bai:3
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2015
Suprafata Teren:1141 mp
Acces:Auto, Pietonal
Front:33 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 2 Decembrie 2021
Numar de afisari: 228

Caracteristici generale

  • Acces auto: Acces auto,
  • Acces Casa: Auto, Pietonal,
  • Acoperis: Tigla,
  • Bucatarie: Mobilata, Utilata,
  • Calorifere: Da,
  • Curte: Foisor, Gradina, Pavata,
  • Destinatie: Locuinta,
  • Ferestre Casa: Term. PVC,
  • Incalzire Casa: Centrala Termica,